Filler behandelingen

Fillers hoeven niet duur te zijn! Ontdek de betaalbare opties bij Dr. Penny en boek de behandeling die jij verdient. Fillers verbeteren contouren, herstelt volume en verzacht tekenen van veroudering.

Ontdek onze betaalbare fillers

Boek online heel eenvoudig jouw afspraak of loop eens bij ons binnen om de fijne vibe te voelen en informatie in te winnen over onze botox en filler behandelingen.

Hyaluronzuur­fillers

Het belangrijkste ingrediënt van hyaluronzuur fillers is hyaluronzuur. Dit is een natuurlijk voorkomend suiker dat in ons lichaam wordt aangetroffen en die de huid vocht, volume en elasticiteit geeft. Na injectie werkt hyaluronzuur als een spons die water in de huid aantrekt. Gevolg hiervan is dat het volume toeneemt in het gebied waar het geïnjecteerd is.
 
Hyaluronzuur stimuleert daarnaast ook de aanmaak van eigen collageen in de huid. Dit betekent dat er vaak minder hoeveelheid filler nodig is als je komt voor je onderhoudsbehandeling.
 
Prettig om te weten, een hyaluronzuur filler kan altijd deels of volledig worden opgelost met hyaluronidase, een enzym dat hyaluronzuur afbreekt.

Welk merk filler gebruikt Dr. Penny?

Er zijn bijna 400 verschillende soorten fillers op de markt. Wij werken met hyaluronzuur fillers van MaiLi. MaiLi is een filler op basis van een nieuwe generatie hyaluronzuren, die zich kenmerkt door zijn veerkrachtige elasticiteit en langdurig effect. Dit merk beschikt over een veiligheidscertificaat (CE keurmerk). Heb je al eerder een behandeling gehad met een andere filler? Geen probleem! Je kunt verschillende merken hyaluronzuur fillers zonder problemen door elkaar gebruiken. 

Hyaluronzuur fillers zijn fillers die een tijdelijke werking hebben en na verloop van tijd vanzelf uit het lichaam verdwijnen, de duur hiervan is afhankelijk van de filler en hoe deze wordt gebruikt. Gemiddeld heb je 6 tot 9 maanden plezier van het effect van deze fillers.