Behandelen van bunny lines

Bunny lines zijn rimpeltjes die ontstaan op de bovenzijde van de neus. Met spierontspanners kunnen we deze lijntjes verminderen of zelfs laten verdwijnen als je tijdig start met de behandeling ervan.

bunnylines-3

Prijs bunny lines

Rimpeltjes op je neus, schattig of storend?

Bunny lines zijn rimpeltjes die ontstaan op de bovenzijde van de neus. Met spierontspanners kunnen we deze lijntjes verminderen of zelfs laten verdwijnen als je tijdig start met de behandeling ervan. Bunny lines zijn grotendeels erfelijk bepaald en ontstaan daarnaast door het aanspannen van de spieren bij de neus. Vaak zien we het bij mensen hun neus optrekken wanneer zij lachen. De huid van het bovenste deel van de neus wordt hierdoor geplooid.

HET RESULTAAT

Wanneer zie ik het resultaat en wat mag ik verwachten?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd 2 weken af voordat je het resultaat kunt beoordelen. Mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben je altijd welkom voor een controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van een behandeling zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna zien we je graag weer terug voor een herhaalbehandeling.

Behandeling: 10 minuten

Type injectable: Botuline toxine

Resultaat: Na 2 weken optimaal

Herhalingsadvies: 3 x per jaar

Effect: Gemiddeld 3 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling van de Bunny lines

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort gesprek met de arts. Daarna begint de behandeling. De arts zal met een wit potlood de huid aftekenen. Met een zeer dun naaldje wordt er in de spiertjes van de neus geïnjecteerd waardoor deze spieren tijdelijk ontspannen en de huid ter plaatse tot rust komt.

Deze behandeling duurt slechts een aantal minuten en is vrijwel pijnloos.

nazorg

Waar moet ik op letten na de bunny lines behandeling?

Direct na de behandeling kun je kleine bultjes zien op of kan de injectieplek kort rood zien, door de geïnjecteerde vloeistof. Deze verdwijnen normaal binnen 15 minuten na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling je activiteiten hervatten. Nazorg van een behandeling is niet nodig.

Wel ontraden wij tijdens de eerste 24 uur na de behandeling intensieve inspanningen en bezoek aan de sauna of zonnebank. Het behandelde gebied mag je de eerste dagen niet masseren. Het effect zal binnen 2 tot 3 dagen langzaam intreden en is na 14 dagen maximaal.

PRIJS

Wat kost de behandeling van bunnylines

Behandeling van de Bunny lines kost 50 euro.

 

Meer dan 15 jaar de meest effectieve beauty behandeling: veilig en voorspelbaar.

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.