Faceslimming

Als de contouren van je kaak hoekig of breed zijn kan zorgt dat ervoor dat de V-shape in het gezicht mist. Als jij een brede kaaklijn hebt, is een behandeling met spierontspanners een goede oplossing.

kaaklijnverstrakking2

Prijs faceslimming

Het schoonheidsideaal, de V-shape

In Amerika en Azië is het razend populair en ook onze Nederlandse sterren maken er graag gebruik van; faceslimming. Sommige mensen zijn geboren met een brede kaaklijn, maar een brede kaaklijn ontstaat ook als je tandenknarst, met je kaken klemt of veel kauwgom eet.

Als de contouren van je kaak hoekig of erg breed zijn kan dat een mannelijke uitstraling geven. Bij de heren is dit vaak gewenst, maar meestal niet bij vrouwen. Brede kaakspieren zorgen ervoor dat de V-shape in het gezicht mist. De V-shape is hét schoonheidsideaal bij vrouwen: het geeft je een vrouwelijke en frisse uitstraling.  Je kunt eindeloos YouTube filmpjes bekijken waarop make-up artiesten laten zien hoe je door middel van ‘shaping’ dit effect creëert. Als jij een iets meer permanent effect wilt bereiken, kun je je gezicht laten ‘shapen’ met behulp van injectables en zorgen voor die aantrekkelijke V-vorm in jouw gezicht. Als jij een brede kaaklijn hebt, is de behandeling van de kaakspier een goede oplossing.

HET RESULTAAT

Wanneer zie ik het resultaat en wat mag ik verwachten?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd 2 weken af voordat je het resultaat kunt beoordelen. Mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben je altijd welkom voor een controle afspraak en zo nodig een nabehandeling. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van de behandeling zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna zien we je graag weer terug voor een herhaalbehandeling.

Behandeling: 10 à 15 min.

Type injectable: Botuline toxine

Resultaat: Na 2 weken optimaal

Herhalingsadvies: 2 tot 3 x per jaar

Effect: Gemiddeld 3 tot 4 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling faceslimming

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort gesprek met de arts. Daarna begint de behandeling. De arts zal met een wit potlood de huid aftekenen. Met een zeer dun naaldje wordt er in de kaakspier geïnjecteerd. Deze behandeling duurt slechts een aantal minuten en is vrijwel pijnloos.

Om de V-shape in je gezicht terug te brengen of te creëren wordt deze behandeling vaak gecombineerd met het accentueren van de jukbeenderen en de kin door middel van een filler. De verhouding tussen de onderkaak en de jukbeenderen is belangrijk voor een zachte, vrouwelijke uitstraling.

nazorg

Waar moet ik op letten na de behandeling?

Direct na de behandeling ziet u kleine bultjes of kan de injectieplek kort rood zien, door de geinjecteerde vloeistof. Deze verdwijnen normaal binnen 15 minuten na de behandeling. U kunt direct na de behandeling uw sociale activiteiten hervatten. Nazorg van een behandeling is niet nodig.

Wel ontraden wij tijdens de eerste 24 uur na de behandeling intensieve inspanningen en bezoek aan de sauna of zonnebank. Het behandelde gebied mag je de eerste dagen NIET masseren, laat de behandeling gewoon zijn werk doen. Het effect zal binnen 2 tot 3 dagen langzaam intreden en is na 14 dagen maximaal.

PRIJS

Wat kost de faceslimming behandeling?

Deze behandeling kost bij ons €130.

 

Meer dan 15 jaar de meest effectieve beauty behandeling: veilig en voorspelbaar.

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.