Fronsrimpel behandeling

Wil je je fronslijnen verwijderen? Dit kan gemakkelijk worden gedaan met een rimpelbehandeling. Onze ervaren artsen zorgen ervoor dat je je natuurlijke uitdrukking behoudt!

fronsrimpel-1

Prijs fronsrimpels

Een vriendelijk en ontspannen blik

Word je wel eens gevraagd of je boos of chagrijnig bent, ook al voel je je helemaal niet zo? Of heb je last van hoofdpijn, zelfs migraine, zonder medische oorzaak? Dan is er een goede kans dat dit wordt veroorzaakt door je fronslijnen. Dit zijn rimpels tussen je wenkbrauwen, boven je neus. Fronslijnen worden veroorzaakt door jarenlange samentrekking van de spieren tussen je wenkbrauwen. Vaak zie je dezelfde rimpels bij je vader of moeder.

Ze kunnen een boze of strenge gezichtsuitdrukking geven. Fronslijnen kunnen zelfs hoofdpijn veroorzaken door spierspanning. Wil je je fronslijnen verwijderen? Dit kan worden bereikt met een Botox-behandeling. Botox stopt de spieractiviteit. Hierdoor verdwijnen je fronslijnen, terwijl je natuurlijke uitdrukking behouden blijft. Mensen die veel fronsen ervaren een zeer ontspannen en rustig gevoel in het voorhoofd na deze rimpelbehandeling. Het effect in de spiegel is ook spectaculair. Je zult er weer veel vriendelijker en ontspannen uitzien!

Fronslijnen zijn vaak erfelijk, maar ze ontstaan ook doordat verouderende huid steeds minder elastisch wordt. De productie van collageen neemt onder andere af. Dit proces begint meestal rond de leeftijd van 20-25 jaar. Langzaam maar zeker beginnen er lijntjes te verschijnen en worden ze na verloop van tijd dieper. Dit zorgt voor een vermoeide en boze uitstraling. Na jarenlang fronsen verdwijnen deze lijnen op een gegeven moment niet meer, zelfs niet wanneer je ontspannen kijkt. Als de lijnen vrij diep zijn, kan Botox mogelijk niet meer het gewenste effect hebben. Dan kan een combinatie van Botox met een fillerbehandeling vaak een oplossing bieden.

HET RESULTAAT

Wanneer zie ik resultaat en wat mag ik verwachten?

Het optimale resultaat is zichtbaar na 2 weken. Wacht dus altijd 2 weken voordat je het resultaat kunt beoordelen. Als je na deze periode niet tevreden bent met het resultaat van de behandeling, ben je altijd welkom voor een controleafspraak en eventuele vervolgbehandeling indien nodig. Deze afspraak moet plaatsvinden binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij je behandelend arts. Het effect van een Botox-behandeling zal ongeveer 3 maanden aanhouden, waarna we je graag weer zien voor een herhaalbehandeling.

Behandeling: 10 minuten

Type injectable: Botuline toxine

Resultaat: Na 2 weken optimaal

Herhalingsadvies: 3 x per jaar

Effect: Gemiddeld 3 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling fronsrimpel met botox

Nadat we je in onze kliniek hebben ontvangen, heb je een kort gesprek met een van onze artsen. Vervolgens begint de behandeling. De arts zal de huid markeren met een wit potlood. Met een zeer dunne naald wordt Botox ingespoten in de spier tussen de wenkbrauwen en de spieren net erboven, waardoor deze spieren tijdelijk ontspannen en de huid in het fronsgebied ontspant, zodat je niet meer kunt fronsen. Een prettige bijkomstigheid van deze behandeling is dat de wenkbrauwen er vaak frisser uitzien.

Deze behandeling duurt slechts enkele minuten en is vrijwel pijnloos.

nazorg

Waar moet ik op letten na de botox fronsrimpel behandeling?

Direct na de Botox-behandeling kunnen er kleine bultjes zichtbaar zijn of kan de injectieplaats kortstondig rood worden door de ingespoten vloeistof. Deze verdwijnen normaal gesproken binnen 15 minuten na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling je activiteiten hervatten. Nazorg voor een Botox-behandeling is niet nodig.

We raden echter af om intensieve inspanning te leveren en naar de sauna of zonnebank te gaan gedurende de eerste 24 uur na de behandeling. Je moet het behandelde gebied de eerste paar dagen niet masseren, laat de Botox gewoon zijn werk doen. Het effect zal langzaam optreden binnen 2 tot 3 dagen en bereikt zijn maximum na 14 dagen.

PRIJS

Wat kost het om fronsrimpels te behandelen met botox?

Er is een standaard en een hogere dosering voor fronslijnen. Welke je nodig hebt, hangt af van de kracht van je fronsmuskels. De arts zal je hierover adviseren en de kosten worden van tevoren met je besproken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We werken uitsluitend met Bocouture.

 

Meer dan 15 jaar de meest effectieve beauty behandeling: veilig en voorspelbaar.

Boek online eenvoudig jouw afspraak of loop eens bij ons binnen om de fijne vibe te voelen en informatie in te winnen over onze botox en filler behandelingen.