Kraaienpootjes en rimpeltjes rondom de ogen

Fijne lachrimpeltjes en kraaienpootjes zijn charmant. Ze laten zien dat je veel gelachen hebt! Helaas worden deze rimpels met de jaren steeds dieper. Kraaienpootjes kunnen we met botox effectief aanpakken.

Fijne lachrimpeltjes en kraaienpootjes zijn charmant

Fijne lachrimpeltjes en kraaienpootjes zijn charmant. Ze laten zien dat je veel gelachen hebt! Helaas worden deze rimpels met de jaren steeds dieper. Uiteindelijk zie je lachrimpels dus ook wanneer je niet lacht. Diepe rimpels rond de ogen geven vaak een oude en vermoeide uitstraling, vooral als ze doorlopen over de wangen. Met een botox behandeling kun we op een snelle en effectieve manier je kraaienpootjes verwijderen en je diepe lachrimpels verzachten, zonder dat je je natuurlijke charme verliest. Als de lachrimpels doorlopen over je wangen is het een goed idee om een combinatiebehandeling te doen van botox met fillers in de wangen.

Rond onze ogen bevindt zich een ronde oogkringspier. Deze is verbonden met de kwetsbare huid rondom de ogen, waardoor na vele jaren lachen, lachrimpeltjes en kraaienpootjes ontstaan. Hoe diep de kraaienpootjes zijn, verschilt van persoon tot persoon maar over het algemeen geldt dat hoe jonger je bent, hoe elastischer de huid is. Vaak is een behandeling met Microbotox, ook wel bekend als Babybotox, dan al heel effectief. In andere gevallen is een normale of zelfs hoge dosis botox nodig om de lijnen te verzachten.

HET RESULTAAT

Wanneer zie ik het resultaat en wat mag ik verwachten?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd 2 weken af voordat je het resultaat kunt beoordelen. Mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben je altijd welkom voor een controle afspraak en zo nodig nabehandeling. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van een botox behandeling zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna zien we je graag weer terug voor een herhaalbehandeling.

Behandeling: 10 minuten

Type injectable: Botuline toxine (Botox)

Resultaat: Na 2 weken optimaal

Herhalingsadvies: 3 x per jaar

Effect: Gemiddeld 3 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling kraaienpootjes met botox

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort gesprek met een van onze artsen. Daarna begint de behandeling. De arts zal met een wit potlood de huid aftekenen. Met een zeer dun naaldje wordt er botox in de spier rondom de ogen geïnjecteerd en de spiertjes waardoor deze spieren tijdelijk ontspannen en de huid rondom de ogen tot rust komt. Deze behandeling duurt slechts een aantal minuten en is vrijwel pijnloos.

nazorg

Waar moet ik op letten na de botox fronsrimpel behandeling?

Direct na de botox behandeling kun je kleine bultjes zien op of kan de injectieplek kort rood zien, door de geinjecteerde vloeistof. Deze verdwijnen normaal binnen 15 minuten na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling je activiteiten hervatten. Nazorg van een botox behandeling is niet nodig.

Wel ontraden wij tijdens de eerste 24 uur na de behandeling intensieve inspanningen en bezoek aan de sauna of zonnebank. Het behandelde gebied mag je de eerste dagen niet masseren, laat de botox gewoon zijn werk doen. Het effect zal binnen 2 tot 3 dagen langzaam intreden en is na 14 dagen maximaal.

PRIJS

Wat kost het om kraaienpootjes te behandelen met botox?

Voor de kraaienpootjes hebben wij een standaard en hoge dosering botox. Welke jij nodig hebt hangt af van de sterkte van de spiertjes. De arts zal je hierover adviseren en het kostenplaatje zal vooraf met je worden besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij werken uitsluitend met de echte Botox®.

 

Botox, al meer dan 15 jaar de meest effectieve beauty behandeling: veilig en voorspelbaar.

Boek online heel eenvoudig jouw afspraak of loop eens bij ons binnen om de fijne vibe te voelen en informatie in te winnen over onze botox en filler behandelingen.