Lipflip behandeling

Met een aantal kleine prikjes in de rand van de lip zorgen we dat de spier rondom de mond tijdelijk ontspant. Hierdoor krult de lip heel subtiel iets naar buiten waardoor je vollere lippen krijgt.

fillers

Prijs lipflip

50

Optisch vollere bovenlip zonder extra volume!

Met een aantal kleine prikjes in de rand van de liprand kunnen we de spier rondom de mond tijdelijk ontspannen. Hierdoor krult de lip heel subtiel iets naar buiten waardoor de bovenlip er optisch voller uitziet zonder dat er volume wordt toegevoegd. Deze behandeling kan desgewenst worden gecombineerd met een lipfiller.

De spiertjes rond de mond die betrokken zijn bij de lipflip zijn spiertjes die belangrijk zijn bij het goed functioneren van de mond. De arts bekijkt daarom vooraf of je voldoende spierspanning rond je mond hebt en je hiermee geschikt bent voor deze behandeling. Het effect is gemiddeld genomen na 3 maanden

HET RESULTAAT

Wanneer zie ik het resultaat en wat mag ik verwachten?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd 2 weken af voordat je het resultaat kunt beoordelen. Mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben je altijd welkom voor een controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van een behandeling zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna zien we je graag weer terug voor een herhaalbehandeling.

Behandeling: 10 minuten

Type injectable: Botuline toxine

Resultaat: Na 2 weken optimaal

Herhalingsadvies: 3 x per jaar

Effect: Gemiddeld 3 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling lipflip

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort gesprek met de arts. Daarna begint de behandeling. Met een zeer dun naaldje wordt er in de spiertjes in de liprand geïnjecteerd waardoor deze spiertjes tijdelijk ontspannen en de lip heel subtiel iets naar buiten krult. Deze behandeling duurt slechts een aantal minuten. Helaas kunnen we niet zeggen dat de prikjes vrijwel pijnloos zijn… het zijn een viertal kleine- en venijnige prikjes.

nazorg

Waar moet ik op letten na de behandeling?

Direct na de behandeling kun je kleine bultjes zien op of kan de injectieplek kort rood zien, door de geinjecteerde vloeistof. Deze verdwijnen normaal binnen 15 minuten na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling je activiteiten hervatten. Nazorg van een behandeling is niet nodig.

Wel ontraden wij tijdens de eerste 24 uur na de behandeling intensieve inspanningen en bezoek aan de sauna of zonnebank. Het behandelde gebied mag je de eerste dagen niet masseren, laat de behandeling gewoon zijn werk doen. Het effect zal binnen 2 tot 3 dagen langzaam intreden en is na 14 dagen maximaal.

PRIJS

Wat kost een lipflip behandeling?

Een lipflip behandeling kost bij ons €59.

 

Meer dan 15 jaar de meest effectieve beauty behandeling: veilig en voorspelbaar

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.