Migraine en hoofdpijn behandelen

Bij migraine en spanningshoofdpijn speelt een overmatige spierspanning een belangrijke rol. We kunnen met een behandeling de spieren laten ontspannen, waardoor de hoofdpijn kan verminderen of zelfs verdwijnen.

migraine-3

Prijs migraine

130

Verminder migraine en spanningshoofdpijn!

Bij migraine en spanningshoofdpijn speelt een overmatige spierspanning een belangrijke rol. We kunnen de spieren die zich te veel spannen laten ontspannen, waardoor de hoofdpijn kan verminderen of zelfs kan verdwijnen.

 

HET RESULTAAT

Wanneer zie ik het resultaat en wat mag ik verwachten?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben jij altijd welkom voor een controle afspraak en zo nodig een nabehandeling. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van een de behandeling zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna zien we je graag weer terug voor een herhaalbehandeling.

Behandeling: 15 minuten

Type injectable: Botuline toxine

Resultaat: Na 2 weken optimaal

Herhalingsadvies: 2 tot 3 x per jaar

Effect: Gemiddeld 3 tot 4 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling migraine

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort gesprek met de arts. Daarna begint de behandeling. De arts zal met een wit potlood de huid aftekenen. Met een dun naaldje wordt er spierontspanner in de spiertjes van voorhoofd en frons geïnjecteerd. Deze behandeling duurt slechts een aantal minuten en is vrijwel pijnloos.

nazorg

Waar moet ik op letten na de migraine behandeling?

Direct na de behandeling kun je kleine bultjes zien of kan de injectieplek kort rood zien, door de geïnjecteerde vloeistof. Deze verdwijnen normaal binnen 15 minuten na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling activiteiten hervatten. Nazorg van een behandeling is niet nodig.

Wel ontraden wij tijdens de eerste 24 uur na de behandeling intensieve inspanningen en bezoek aan de sauna of zonnebank. Het behandelde gebied mag je de eerste dagen NIET masseren, laat de behandeling gewoon zijn werk doen. Het effect zal binnen 2 tot 3 dagen langzaam intreden en is na 14 dagen maximaal.

PRIJS

Wat kost de behandeling tegen spanningshoofdpijn met botox?

Een behandeling tegen migraine kost bij ons 130 euro.

 

Genoeg van migraine en andere vormen van hoofdpijn? Laat het behandelen met spierontspanners!

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.