Migraine en hoofdpijn behandelen met botox

Bij migraine en spanningshoofdpijn speelt een overmatige spierspanning een belangrijke rol. Botox helpt de spieren te laten ontspannen, waardoor de hoofdpijn kan verminderen of zelfs verdwijnen.

migraine-3

Prijs botox migraine

185

Verminder migraine en spanningshoofdpijn!

Bij migraine en spanningshoofdpijn speelt een overmatige spierspanning een belangrijke rol. Met botox kunnen we de spieren die zich te veel spannen, laten ontspannen, waardoor de hoofdpijn kan verminderen of zelfs kan verdwijnen.

 

HET RESULTAAT

Wanneer zie ik het resultaat en wat mag ik verwachten?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben jij altijd welkom voor een controle afspraak en zo nodig een nabehandeling. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van een botox behandeling zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna zien we je graag weer terug voor een herhaalbehandeling.

Behandeling: 15 minuten

Type injectable: Botuline toxine (Botox)

Resultaat: Na 2 weken optimaal

Herhalingsadvies: 2 tot 3 x per jaar

Effect: Gemiddeld 3 tot 4 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling migraine met botox

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort gesprek met de arts. Daarna begint de behandeling. De arts zal met een wit potlood de huid aftekenen. Met een dun naaldje wordt er botox in de spiertjes van voorhoofd en frons geïnjecteerd. Deze behandeling duurt slechts een aantal minuten en is vrijwel pijnloos.

nazorg

Waar moet ik op letten na de botox migraine behandeling?

Direct na de botox behandeling kun je kleine bultjes zien of kan de injectieplek kort rood zien, door de geinjecteerde vloeistof. Deze verdwijnen normaal binnen 15 minuten na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling activiteiten hervatten. Nazorg van een botox behandeling is niet nodig.

Wel ontraden wij tijdens de eerste 24 uur na de behandeling intensieve inspanningen en bezoek aan de sauna of zonnebank. Het behandelde gebied mag je de eerste dagen NIET masseren, laat de botox gewoon zijn werk doen. Het effect zal binnen 2 tot 3 dagen langzaam intreden en is na 14 dagen maximaal.

PRIJS

Wat kost de behandeling tegen spanningshoofdpijn met botox?

Een botox behandeling tegen migraine kost bij ons 185 euro.

Botox wordt niet alleen ingezet om rimpels te voorkomen.

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.