Mondhoekjes liften

Hangende mondhoeken kunnen een verdrietige of verouderde uitstraling geven, terwijl je je gewoon heel goed voelt. De mondhoeken liften kan er voor zorgen dat je je er weer uitziet zoals je je voelt!

mondhoeklift-3

Prijs mondhoekjes

Weg met die chagrijnige uitstraling!

De stand van je mondhoeken is bepalend voor je uitstraling. Afhangende mondhoeken kunnen je ongewild een chagrijnige uitstraling geven. Naarmate we ouder worden zien we bij vrijwel iedereen, mannen en vrouwen, dat hoek van de mond gaat hangen. Dit komt doordat we vet verliezen in de huid tijdens het verouderingsproces. Dit volumeverlies in combinatie met de zwaartekracht laten mondhoekjes automatisch wat naar beneden zakken. Stoor jij je aan je mondhoekjes? Een behandeling om de mondhoeken te liften kan oplossing bieden.

HET RESULTAAT

Wanneer zie ik het resultaat?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd 2 weken af voordat je het resultaat kunt beoordelen. Mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben je altijd welkom voor een controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van een behandeling zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna zien we je graag weer terug voor een herhaalbehandeling.

Behandeling: 10 minuten

Type injectable: Botuline toxine

Resultaat: Na 2 weken optimaal

Herhalingsadvies: 3 x per jaar

Effect: Gemiddeld 3 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling mondhoekjes

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort gesprek met de arts. Daarna begint de behandeling. Met een zeer dun naaldje wordt er in de huid geïnjecteerd. Deze behandeling duurt slechts een aantal minuten en is vrijwel pijnloos. Het doel is om de mondhoekjes horizontaal te krijgen. Als er sprake is van veel volumeverlies kan een behandeling met een filler een betere oplossing voor je bieden. Als je bij ons bent bekijkt de arts samen met jou welke behandeling het beste bij jou past.

nazorg

Waar moet ik op letten na de behandeling van de mondhoeken?

Direct na de behandeling kun je kleine bultjes zien op of kan de injectieplek kort rood zien, door de geinjecteerde vloeistof. Deze verdwijnen normaal binnen 15 minuten na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling je activiteiten hervatten. Nazorg van een behandeling is niet nodig.

Wel ontraden wij tijdens de eerste 24 uur na de behandeling intensieve inspanningen en bezoek aan de sauna of zonnebank. Het behandelde gebied mag je de eerste dagen niet masseren, laat de behandeling gewoon zijn werk doen. Het effect zal binnen 2 tot 3 dagen langzaam intreden en is na 14 dagen maximaal.

PRIJS

Wat kost het om afhangende mondhoeken te behandelen?

We horen wel eens de vraag of de prijs voor een mondhoeklift per mondhoek is… gelukkig kunnen we je vertellen dat we beide mondhoeken liften voor 59 euro:)

 

Meer dan 15 jaar de meest effectieve beauty behandeling: veilig en voorspelbaar.

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.