Neusvleugels

Met spierontspanners kunnen we de spieren rondom de neusgaten ontspannen, waardoor de neus smaller en harmonieuzer oogt.

neusvleugels-1

Prijs neusvleugels

Laat je neusgaten kleiner ogen!

Misschien denk je: “Wat? Een neusvleugelcorrectie?”. Als dat het geval is, heb je het dus niet nodig. Maar, er zijn heel veel mensen die dagelijks kritisch in de spiegel naar hun neus kijken omdat ze niet tevreden zijn met hun neus. Stoor jij je aan jouw grote neusgaten? Met een kleine hoeveelheid spierontspanner in de neusvleugels kunnen we ervoor zorgen dat jouw neusgaten minder ver open gaan, en deze kleiner ogen.

HET RESULTAAT

Wanneer zie ik het resultaat en wat mag ik verwachten?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd 2 weken af voordat je het resultaat kunt beoordelen. Mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben je altijd welkom voor een controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van een behandeling zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna zien we je graag weer terug voor een herhaalbehandeling.

Behandeling: 10 minuten

Type injectable: Botuline toxine

Resultaat: Na 2 weken optimaal

Herhalingsadvies: 3 x per jaar

Effect: Gemiddeld 3 maanden

OVER DE BEHANDELING

De Behandeling

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort gesprek met de arts. Daarna begint de behandeling. Met een zeer dun naaldje wordt er in het spiertje rond de neusvleugels geïnjecteerd. Deze behandeling duurt slechts een aantal minuten en is vrijwel pijnloos.

nazorg

Waar moet ik op letten na de behandeling van de neusvleugels?

Direct na de behandeling kun je kleine bultjes zien of kan de injectieplek kort rood zien, door de geinjecteerde vloeistof. Deze verdwijnen normaal binnen 15 minuten na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling al je activiteiten hervatten. Nazorg van een behandeling is niet nodig.

Wel ontraden wij tijdens de eerste 24 uur na de behandeling intensieve inspanningen en bezoek aan de sauna of zonnebank. Het behandelde gebied mag je de eerste dagen NIET masseren. Het effect zal binnen 2 tot 3 dagen langzaam intreden en is na 14 dagen maximaal.

PRIJS

Wat kost een behandeling van de neusvleugels?

Deze behandeling kost bij ons €59.

 

Meer dan 15 jaar de meest effectieve beauty behandeling: veilig en voorspelbaar.

Boek online heel eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.