Botox tegen overmatig zweten

Heb jij last van overmatig transpireren? In medische termen noemen we overmatig zweten, hyperhydrosis. Met botox kunnen we de zweetklieren van de oksels behandelen met waardoor deze zweetklieren stoppen met de productie van zweet.

fillers

Prijs botox overmatig transpireren

Stop de overmatige productie van zweet!

Wanneer jij last hebt van overmatig transpireren begrijpen wij dat dit een vervelend probleem is wat je kan belemmeren in je dagelijks leven. Deze aandoening komt bij zowel mannen als vrouwen voor. Gelukkig bestaat er een oplossing! Met botox kunnen we de zweetklieren van de oksels behandelen waardoor de zweetklieren stoppen met de productie van zweet.

HET RESULTAAT

Wanneer resultaat na de behandeling van overmatig transpireren?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben jij altijd welkom voor een controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van een botox behandeling zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna zien we je graag weer terug voor een herhaalbehandeling.

Behandeling: 20 minuten

Type injectable: Botuline toxine (Botox)

Resultaat: Na 2 weken optimaal

Herhalingsadvies: 3 x per jaar

Effect: Gemiddeld 3 tot 4 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling overmatig transpireren met botox

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort gesprek met de arts. Daarna begint de behandeling. De huid zal worden verdoofd met een verdovende crème. De arts zal met een wit potlood de huid aftekenen om de plek van injectie te bepalen. Met een dun naaldje wordt er botox in het gebied van de oksel geïnjecteerd. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten en is vrijwel pijnloos.

nazorg

Waar moet ik op letten na de botox behandeling tegen zweten?

Direct na de behandeling kun je kleine bultjes zien of kan de injectieplek kort rood zien door de geinjecteerde vloeistof. Deze verdwijnen normaal binnen 15 minuten na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling je activiteiten hervatten. Nazorg van een botox behandeling is niet nodig.

Wel ontraden wij tijdens de eerste 24 uur na de behandeling intensieve inspanningen en bezoek aan de sauna of zonnebank. Het effect zal binnen 2 tot 3 dagen langzaam intreden en is na 14 dagen maximaal.

PRIJS

Wat kost het om overmatig zweten te behandelen met botox?

Deze behandeling kost bij ons 650 euro.

Botox, al meer dan 15 jaar de meest effectieve beauty behandeling: veilig en voorspelbaar.

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.