Behandeling van putjes in de kin

Heb jij last van kleine putjes in je kin? Met spierontspanners kunnen we deze spier laten ontspannen waardoor de kin weer mooi glad wordt zonder putjes.

Botox kin

Prijs putjes kin

Maak jouw kin weer mooi glad!

Heb jij last van kleine putjes in je kin? Kinputjes of lijntjes in de kin zien we veelal bij mannen en vrouwen met een kleine kin. Daarbij is de spier op de kin vaak extra ontwikkeld waardoor deze overmatig aan de huid trekt en op die manier zorgt voor putjes of zelfs een sinaasappelhuid op de kin. Volumeverlies van de kin zien we ook optreden naarmate we ouder worden en kan hierdoor ook zorgen voor putjes. Met spierontspanners kunnen we deze spier laten ontspannen waardoor de kin weer mooi glad wordt zonder putjes. De ontspannen huid zorgt vaak ook voor verminderde roodheid van de kin.

Bij mensen met een kleine kin zien we vaak ook dat de spiertjes van de mondhoekjes extra hard trekken aan de mondhoekjes wat kan zorgen voor afhangende mondhoeken en daarmee een chagrijnige uitstraling. Ook deze spiertje kunnen we met een behandeling laten ontspannen.

Wanneer je niet tevreden bent over de vorm van je kin adviseren wij je om je kin te laten corrigeren met een filler.

HET RESULTAAT

Wanneer zie ik het resultaat en wat mag ik verwachten?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd 2 weken af voordat je het resultaat kunt beoordelen. Mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben je altijd welkom voor een controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van een behandeling zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna zien we je graag weer terug voor een herhaalbehandeling.

Behandeling: 10 minuten

Type injectable: Botuline toxine

Resultaat: Na 2 weken optimaal

Herhalingsadvies: 3 x per jaar

Effect: Gemiddeld 3 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling kinputjes

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort gesprek met de arts. Daarna begint de behandeling. Met een zeer dun naaldje wordt er in de spier van de kin geïnjecteerd waardoor deze spier tijdelijk ontspant. Deze behandeling duurt slechts een aantal minuten en is vrijwel pijnloos.

nazorg

Waar moet ik op letten na de kinputjes behandeling?

Direct na de behandeling ziet u kleine bultjes of kan de injectieplek kort rood zien, door de geinjecteerde vloeistof. Deze verdwijnen normaal binnen 15 minuten na de behandeling. U kunt direct na de behandeling uw sociale activiteiten hervatten. Nazorg van een behandeling is niet nodig.

Wel ontraden wij tijdens de eerste 24 uur na de behandeling intensieve inspanningen en bezoek aan de sauna of zonnebank. Het behandelde gebied mag je de eerste dagen NIET masseren. Het effect zal binnen 2 tot 3 dagen langzaam intreden en is na 14 dagen maximaal.

PRIJS

Wat kost de behandeling van kinputjes?

Een behandeling van putjes in de kin kost bij ons 50 euro.

 

Meer dan 15 jaar de meest effectieve beauty behandeling: veilig en voorspelbaar.

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.