Tandenknarsen

Heb jij last van tandenknarsen? Om tandenknarsen of kaakklemmen te stoppen is een botox behandeling van de kaakspier een goede oplossing.

tandenknarsen-1

Prijs botox tandenknarsen

Bruxisme, tandenknarsen of kaakklemmen!

Heb jij last van tandenknarsen? …of heeft je partner last van jou terwijl je knarst? Vaak heeft het knarsen negatieve gevolgen voor je gebit of heb je last van hoofdpijn hierdoor. Bruxisme is de tandheelkundige term voor het tandenknarsen of kaakklemmen. Hoe we het ook noemen, het gebeurt onbewust en vaak tijdens de slaap. Om tandenknarsen of kaakklemmen te stoppen is een botox behandeling van de kaakspier een goede oplossing.

HET RESULTAAT

Wanneer zie ik het resultaat en wat mag ik verwachten?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd 2 weken af voordat je het resultaat kunt beoordelen. Mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben je altijd welkom voor een controle afspraak en zo nodig een nabehandeling. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van een botox behandeling zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna zien we je graag weer terug voor een herhaalbehandeling.

Behandeling: 10 à 15 min.

Type injectable: Bocouture

Resultaat: Na 2 weken optimaal

Herhalingsadvies: 2 tot 3 x per jaar

Effect: Gemiddeld 3 tot 4 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling tandenknarsen met botox

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort gesprek met de arts. Daarna begint de behandeling. De arts zal met een wit potlood de huid aftekenen. Met een zeer dun naaldje wordt er botox in de kaakspier geïnjecteerd. Deze behandeling duurt slechts een aantal minuten en is vrijwel pijnloos.

nazorg

Waar moet ik op letten na de botox tandenknarsen behandeling?

Direct na de botox behandeling ziet u kleine bultjes of kan de injectieplek kort rood zien, door de geinjecteerde vloeistof. Deze verdwijnen normaal binnen 15 minuten na de behandeling. U kunt direct na de behandeling uw sociale activiteiten hervatten. Nazorg van een botox behandeling is niet nodig.

Wel ontraden wij tijdens de eerste 24 uur na de behandeling intensieve inspanningen en bezoek aan de sauna of zonnebank. Het behandelde gebied mag je de eerste dagen NIET masseren, laat de botox gewoon zijn werk doen. Het effect zal binnen 2 tot 3 dagen langzaam intreden en is na 14 dagen maximaal.

PRIJS

Wat kost de behandeling tegen tandenknarsen met botox?

Deze behandeling kost bij ons 130 euro.

 

Botox, al meer dan 15 jaar de meest effectieve beauty behandeling: veilig en voorspelbaar.

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.