Behandelen tegen voorhoofdrimpels

Na jarenlang fronsen en het optrekken van je wenkbrauwen, blijven voorhoofdslijnen op den duur zichtbaar. Dankzij een rimpelbehandeling verdwijnen ze weer, met behoud van je natuurlijke uitdrukking!

voorhoofdsrimpels-2

Prijs voorhoofdrimpels

Weg met die strenge gezichtsuitdrukking

Een fronsrimpel of diepe lijnen in het voorhoofd kunnen je een boze of strenge gezichtsuitdrukking geven. Diepe rimpels in je voorhoofd komen vanzelf naarmate we ouder worden, maar zijn veelal ook erfelijk bepaald, waardoor deze bij sommige mensen al op jonge leeftijd zichtbaar zijn. Zonde, want ze kunnen je onbedoeld een norse blik geven.

Na jarenlang fronsen en het optrekken van je wenkbrauwen verdwijnen voorhoofdslijnen niet meer, ook niet wanneer je ontspannen kijkt. Dankzij een behandeling verdwijnen deze voorhoofdsrimpels, maar blijft je natuurlijke uitdrukking behouden. Mensen die veel fronsen en hun wenkbrauwen optrekken ervaren na deze behandeling een zeer ontspannen en rustig gevoel in het voorhoofd. Houd er rekening mee dat de stand van je wenkbrauwen en het huidoverschot van je bovenoogleden bepalend kan zijn voor het al dan niet behandelen van het voorhoofd. In sommige gevallen zal eerst een bovenooglidcorrectie geadviseerd worden om vermoeide, zware oogleden na een behandeling te voorkomen.

HET RESULTAAT

Wanneer zie ik het resultaat en wat mag ik verwachten?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd 2 weken af voordat je het resultaat kunt beoordelen. Mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben je altijd welkom voor een controle afspraak en zo nodig nabehandeling. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van de behandeling zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna zien we je graag weer terug voor een herhaalbehandeling.

Behandeling: 10 minuten

Type injectable: Botuline toxine (Botox)

Resultaat: Na 2 weken optimaal

Herhalingsadvies: 3 x per jaar

Effect: Gemiddeld 3 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling voorhoofdsrimpels

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort gesprek met een van onze artsen. Daarna begint de behandeling. De arts zal met een wit potlood de huid aftekenen. Met een zeer dun naaldje wordt er in de spiertjes van het voorhoofd geïnjecteerd waardoor deze spieren tijdelijk ontspannen en de huid van het voorhoofd tot rust komt. Deze behandeling duurt slechts een aantal minuten en is vrijwel pijnloos.

nazorg

Waar moet ik op letten na de behandeling?

Direct na de behandeling kun je kleine bultjes zien op of kan de injectieplek kort rood zien, door de geïnjecteerde vloeistof. Deze verdwijnen normaal binnen 15 minuten na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling je activiteiten hervatten. Nazorg van een behandeling is niet nodig.

Wel ontraden wij tijdens de eerste 24 uur na de behandeling intensieve inspanningen en bezoek aan de sauna of zonnebank. Het behandelde gebied mag je de eerste dagen niet masseren, laat de behandeling gewoon zijn werk doen. Het effect zal binnen 2 tot 3 dagen langzaam intreden en is na 14 dagen maximaal.

PRIJS

Wat kost het om voorhoofdrimpels te behandelen?

Voor de voorhoofdrimpels is er een standaard en hoge dosering. Welke jij nodig hebt hangt af van de sterkte van jouw spiertjes. De arts zal je hierover adviseren en het kostenplaatje zal vooraf met je worden besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij werken uitsluitend met Bocouture.

 

 

Meer dan 15 jaar de meest effectieve beauty behandeling: veilig en voorspelbaar.

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.