Wenkbrauwlift

Met een wenkbrauwlift creëer je een frisse blik en zorg je dat je gezicht opener lijkt.

wenkbrauwlift-2

Prijs wenkbrauwlift

Afhangende wenkbrauwen bezorgen vaak een vermoeide uitstraling!

Een frisse oogopslag geeft je een uitgeruste, jeugdige uitstraling. Er zijn meerdere factoren die van invloed zijn op een oogopslag, zoals wallen of donkere kringen onder je ogen, lachrimpeltjes en kraaienpootjes, en ook zeker de stand van je wenkbrauwen.

Misschien ben je geboren met afhangende wenkbrauwen of zijn je wenkbrauwen iets gaan zakken doordat je ouder bent geworden. Wat de oorzaak ook is, afhangende wenkbrauwen zorgen helaas vaak voor een vermoeide uitstraling. Heb jij last van een vermoeide uitstraling? Wanneer je wenkbrauwen nog niet heel zwaar hangen, maar je het wel duidelijk voelt en kunt zien, kan een wenkbrauwlift uitkomst bieden. Heb je last van zwaar hangende wenkbrauwen en zijn ook je oogleden gaan overhangen, dan zal een wenkbrauwlift helaas weinig voor je doen en is een ooglidcorrectie een betere oplossing. Uiteraard kunnen onze artsen je hierover adviseren.

Spierontspanners ontspannen het spiertje die de wenkbrauw omlaag trekt, zodat de wenkbrauw enkele millimeters wordt gelift. Een wenkbrauwlift geeft je een frisse open blik en het voelt letterlijk lichter aan. We horen wel eens de vraag of de prijs voor een wenkbrauwlift per wenkbrauw is… gelukkig kunnen we je vertellen dat we beide wenkbrauwen liften voor 59 euro.

HET RESULTAAT

Wanneer zie ik resultaat?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben jij altijd welkom voor een controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van een behandeling zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna zien we je graag weer terug voor een herhaalbehandeling.

Behandeling: 10 minuten

Type injectable: Botuline toxine

Resultaat: Na 2 weken optimaal

Herhalingsadvies: 3 x per jaar

Effect: Gemiddeld 3 maanden

OVER DE BEHANDELING

Hoe ziet een behandeling eruit?

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort gesprek met de arts. Daarna begint de behandeling. Met een zeer dun naaldje wordt er in het spiertje boven de wenkbrauw geïnjecteerd. Deze behandeling duurt slechts een aantal minuten en is vrijwel pijnloos.

nazorg

Waar moet ik op letten na de behandeling?

Direct na de behandeling kun je kleine bultjes zien op of kan de injectieplek kort rood zien, door de geinjecteerde vloeistof. Deze verdwijnen normaal binnen 15 minuten na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling je activiteiten hervatten. Nazorg van een behandeling is niet nodig.

Wel ontraden wij tijdens de eerste 24 uur na de behandeling intensieve inspanningen en bezoek aan de sauna of zonnebank. Het behandelde gebied mag je de eerste dagen niet masseren, laat de behandeling gewoon zijn werk doen. Het effect zal binnen 2 tot 3 dagen langzaam intreden en is na 14 dagen maximaal.

PRIJS

Wat kost het om afhangende wenkbrauwen te behandelen?

We horen wel eens de vraag of de prijs voor een wenkbrauwlift per wenkbrauw is… gelukkig kunnen we je vertellen dat we beide wenkbrauwen liften voor €59 Heb je last van zwaar hangende wenkbrauwen en zijn ook je oogleden gaan overhangen, dan zal een wenkbrauwlift helaas weinig voor je doen en is een ooglidcorrectie een betere oplossing. Uiteraard kunnen onze artsen je hierover adviseren.

 

 

Meer dan 15 jaar de meest effectieve beauty behandeling: veilig en voorspelbaar.

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.