Rokerslijntjes behandelen met een filler

De verticale lijntjes boven de mond worden ook wel rokerslijntjes genoemd. Het vaak samentrekken van de spieren rondom de mond in combinatie met natuurlijke veroudering kan er voor zorgen dat rokerslijntjes ontstaan.

bovenliplijntjes

Prijs filler rokerslijntjes

MaiLi
130

Bovenlip lijntjes niet alleen bij rokers!

De verticale lijntjes boven de mond worden ook wel rokerslijntjes genoemd. 

Rokerslijntjes ontstaan ook bij mensen die niet roken, hoewel de naam anders doet vermoeden. Het vaak samentrekken van de spieren rondom de mond in combinatie met veroudering kan er voor zorgen dat rokerslijntjes ontstaan. We kunnen de rokerslijntjes verzachten met een fillerbehandeling.

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het werkelijke eindresultaat is na twee weken te zien, dan is het gebied namelijk genezen. Gemiddeld genomen houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan, afhankelijk van je huidtype en de gekozen type filler. In die periode wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je het resultaat graag wilt behouden zien we je dan graag terug!

Behandeling: 20 min.

Type injectable: Hyaluronzuurfiller

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

De behandeling

Tijdens je afspraak of consult bespreek je je wensen met de arts. Deze zal je adviseren over de hoeveelheid filler die nodig is om het gewenste effect te bereiken.

Voorafgaand aan de behandeling verdoven we de huid met een verdovende crème.

Met een dun naaldje wordt de filler verdeeld in het gebied tussen neus en lippen. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

nazorg

Waar moet ik op letten na de behandeling?

De behandeling van de bovenlip lijntjes kent weinig bijwerkingen. Wel kan er soms sprake zijn van zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Vijf uur na de behandeling zijn de prikgaatjes in de huid dicht en mag je desgewenst weer make-up dragen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

PRIJS

Wat kost een behandeling?

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig om het resultaat te verkrijgen wat past bij jouw wensen. De arts zal je hierover adviseren en het kostenplaatje zal vooraf met je worden besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Een behandeling bij Dr Penny, daar kijk je naar uit!

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.