Fronsrimpels behandelen met een filler

Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van spieren tussen de wenkbrauwen. Als botox niet meer het gewenste resultaat geeft kan gekozen worden voor een behandeling met een filler.

fronsrimpel-1

Prijs filler fronsrimpel

Fronsrimpel
MaiLi
165
Belotero
165
Juvéderm
190

* bevat geen lidocaïne (verdovende vloeistof).

Weg met die boze uitstraling!

Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van spieren tussen de wenkbrauwen. Een zichtbare fronsrimpel zorgt onbedoeld voor een boze uitstraling.

Als je lang wacht met het behandelen van een reeds zichtbare fronsrimpel wordt de vouw steeds dieper. Soms zijn de lijnen tussen de wenkbrauwen zelfs zo diep geworden dat een behandeling met Botox (spierontspanner) niet meer het gewenste resultaat geeft. In dat geval kan gekozen worden voor een behandeling met een filler.

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het werkelijke eindresultaat is na  twee weken te beoordelen, dan is het gebied genezen. Gemiddeld genomen houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan, afhankelijk van je huidtype en de gekozen type filler. In die periode wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je het resultaat graag wilt behouden zien we je daarna graag bij ons terug!

Behandeling: 20 min.

Type injectable: Hyaluronzuur filler

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Herhalingsadvies: 1 keer per jaar een touch-up

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling fronsrimpel met hyaluronzuur filler

Tijdens je afspraak of consult zal de arts je adviseren over de mogelijkheden om jouw fronsrimpel te behandelen.

Desgewenst bieden we een verdovende crème aan waardoor je de prikjes nauwelijks zult voelen. Tijdens de behandeling wordt de filler met een dunne canule (naald zonder punt) verdeeld in het gebied. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

nazorg

Waar moet ik op letten na de filler behandeling van de frons?

De behandeling van de fronsrimpel met filler kent weinig bijwerkingen. Er kan soms sprake zijn van lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van een bloeduitstorting. Dit verdwijnt binnen een paar dagen. Ongeveer 5 uurtjes na de behandeling zijn de prikgaatjes in de huid dicht en mag je desgewenst weer make-up dragen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

PRIJS

Wat kost het om fronsrimpels te behandelen met een filler?

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig om het resultaat te verkrijgen wat past bij jouw wensen. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het merk filler waarvoor gekozen wordt. De arts zal je hierover adviseren en zal het kostenplaatje vooraf met je bespreken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Een behandeling bij Dr Penny, daar kijk je naar uit!

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.