Ingevallen slapen behandelen met een filler

Ingevallen slapen zorgen voor een vermoeide, verouderde uitstraling. Het voller maken van de slapen met een filler geeft ons weer een jonger en frisser uiterlijk.

ingevallenslapen-3

Prijs filler temporalen

MaiLi
185
Belotero
185
Juvéderm
210

* bevat geen lidocaïne (verdovende vloeistof).

Weer een jonger en frisser aanzien!

Naarmate we ouder worden verliezen we vetweefsel in ons gezicht. Een samenspel tussen bovenstaand en zwaartekracht kunnen ervoor zorgen dat de slapen ingevallen raken.

Ingevallen slapen zorgen voor een vermoeide, verouderde uitstraling. Het voller maken van de slapen geeft ons weer een jonger en frisser aanzien. Helaas is deze behandeling niet mogelijk indien je ooit een facelift hebt ondergaan. Dit vergroot namelijk de kans op complicaties na de behandeling.

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het werkelijke eindresultaat is na  twee weken te beoordelen, dan is het gebied genezen. Gemiddeld genomen houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan, afhankelijk van je huidtype en de gekozen type filler. In die periode wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je het resultaat graag wilt behouden zien we je daarna graag bij ons terug!

Behandeling: 15 min.

Type injectable: Hyaluronzuurfiller

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Herhalingsadvies: 1 keer per jaar een touch-up

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling temporalen met hyaluronzuur filler

Tijdens je afspraak of consult bespreek je je wensen met de arts. De arts zal je adviseren over de hoeveelheid filler en die nodig is om het gewenste effect te bereiken. Desgewenst bieden we een verdovende crème aan waardoor de  behandeling nauwelijks als pijnlijk wordt ervaren.

Tijdens de behandeling wordt de filler met een dun naaldje verdeeld in het gebied. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

nazorg

Waar moet ik op letten na de filler behandeling van de slapen?

De behandeling van de slapen kent weinig bijwerkingen. Soms kan er sprake zijn van lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van een bloeduitstorting. Dit verdwijnt binnen een paar dagen. Ongeveer 5 uurtjes na de behandeling zijn de prikgaatjes in de huid dicht en mag je desgewenst weer make-up dragen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

PRIJS

Wat kost het om ingevallen slapen te behandelen?

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig om het resultaat te verkrijgen wat past bij jouw wensen. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het merk filler waarvoor gekozen wordt. De arts zal je hierover adviseren en het kostenplaatje zal vooraf met je worden besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Een behandeling bij Dr Penny, daar kijk je naar uit!

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.