Kaaklijn accentueren of verstrakken met een filler

Een strakke en gedefinieerde kaaklijn straalt jeugdigheid uit en zorgt voor een krachtige uitstraling. Om dat effect te bereiken gebruiken we een stevige filler.

kaaklijnverstrakking2

Prijs filler kaaklijn

MaiLi
130

Een krachtige uitstraling!

Een strakke en gedefinieerde kaaklijn straalt jeugdigheid uit en zorgt voor een krachtige uitstraling.

Om duidelijke contouren van de kaaklijn te verkrijgen gebruiken we een stevige filler. We creëren een scherpe, jeugdige kaaklijn.

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het werkelijke eindresultaat is na twee weken te zien, dan is het gebied namelijk genezen. Gemiddeld genomen houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan, afhankelijk van je huidtype en de gekozen type filler. In die periode wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je het resultaat graag wilt behouden zien we je dan graag terug!

Behandeling: 25 minuten

Type injectable: Hyaluronzuurfiller

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

De behandeling van de kaaklijn

Tijdens je afspraak of consult bespreek je je wensen met de arts. Deze zal je adviseren over de hoeveelheid filler die nodig is om het gewenste effect te bereiken. Desgewenst bieden we een verdovende crème aan waardoor je de prikjes nauwelijks zult voelen. Deze crème moet 10 minuten inwerken, geef het bij binnenkomst even aan als je er gebruik van wilt maken.

Door middel van kleine prikjes met een dunne canule (naald zonder scherpe punt) wordt de filler verdeeld in het gebied. Deze behandeling duurt ongeveer 25 minuten.

nazorg

Waar moet ik op letten na de behandeling?

De behandeling van de kaaklijn kent weinig bijwerkingen. Wel kan er soms sprake zijn van zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Vijf uur na de behandeling zijn de prikgaatjes in de huid dicht en mag je desgewenst weer make-up dragen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

PRIJS

Wat kost het om mijn kaaklijn te accentueren?

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig om het resultaat te verkrijgen wat past bij jouw wensen. De arts zal je hierover adviseren.

 

Een behandeling bij Dr Penny, daar kijk je naar uit!

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.