Kincorrectie zonder operatie

Stoor jij je aan je kin? Misschien zit er een deukje in, of vind je jouw kin niet mooi in balans. Met een filler behandeling kunnen we jouw kin corrigeren.

kincorrectie-3

Prijs kincorrectie

MaiLi
130

Mooie gezichtscontouren dankzij een kincorrectie

Stoor jij je aan je kin? Misschien vind je de vorm niet mooi, of zit er een deukje in je kin. Of is jouw kin niet mooi in balans met de rest van je gezicht. Met een filler behandeling kunnen we jouw kin corrigeren precies zoals jij het wenst.

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het werkelijke eindresultaat is na twee weken te beoordelen, dan is het gebied namelijk genezen. Gemiddeld genomen houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan, afhankelijk van je huidtype en de gekozen type filler. In die periode wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je het resultaat graag wilt behouden zien we je dan graag terug!

Behandeling: 15 minuten

Type injectable: Hyaluronzuur filler

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Herhalingsadvies: 2 keer per jaar

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

De behandeling

Tijdens je afspraak of consult bespreek je je wensen met de arts. Deze zal je adviseren over de hoeveelheid filler die nodig is om het gewenste effect te bereiken en de verschillende merken fillers.

Voorafgaand aan de behandeling kunnen we het gebied verdoven met een verdovende crème waardoor de pijn tijdens de behandeling minimaal is. Deze crème moet 10 minuten inwerken, geef het daarom bij binnenkomst aan als je hier gebruik van wilt maken. Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt de filler verdeeld in het gebied. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

nazorg

Waar moet ik op letten na de behandeling?

De behandeling van de kin kent weinig bijwerkingen. Wel kan er sprake zijn van zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Vijf uur na de behandeling zijn de prikgaatjes in de huid dicht en mag je desgewenst weer make-up dragen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

PRIJS

Wat kost een behandeling?

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig om het resultaat te verkrijgen wat past bij jouw wensen. De arts zal je adviseren en het kostenplaatje zal vooraf met je worden besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Een behandeling bij Dr Penny, daar kijk je naar uit!

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.