Sensuele, volle lippen

Volle lippen ogen vrouwelijk, jeugdig en sensueel. Met een hyaluronzuur filler geven wij lippen hun volume terug, of voegen we volume toe als je vind dat je lippen altijd al iets te smal zijn geweest.

bovenliplijntjes

Prijs lipfiller

Juvéderm
150
Belotero
95
MaiLi
125
Belotero
165
Stylage
175
Juvéderm
190

* bevat geen lidocaïne (verdovende vloeistof).

Jeugdige, sensuele lippen

Lippen verliezen volume en contour naarmate onze leeftijd vordert waardoor ze smaller worden. Volle lippen ogen vrouwelijk, jeugdig en sensueel. Met een hyaluronzuur filler geven wij lippen hun volume terug, of voegen we volume toe als je vind dat je lippen altijd al iets te smal zijn geweest.

Lipvolume opbouwen

Na je eerste lipfiller behandeling zul je merken dat het volume snel terugloopt nadat de zwelling door de behandeling is verdwenen. De lippen zijn te vergelijken met een spons. Wanneer je lippen niet eerder gevuld zijn geweest met een filler verdwijnt een gedeelte van de filler in de gaatjes van je weefsel. Dit komt omdat er nog geen bodem ligt waar de filler zich aan kan hechten en zich kan opbouwen. Tijdens je eerste behandeling leg je dus de basis. Daarna kun je je filler rustig gaan opbouwen. Ons advies is om binnen 4 tot 6 maanden je tweede behandeling te ondergaan.

Na een tweede behandeling zul je merken dat de filler beter blijft zitten, de filler bouwt zich op de basislaag die gelegd is tijdens de eerste behandeling. Vervolgens kun je je lipfiller gaan onderhouden. De periode tussen je behandelingen bepaal je zelf, dit verschilt namelijk per persoon en is mede afhankelijk van het volume waar je naartoe wilt werken.

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het werkelijke eindresultaat is na twee weken te zien, dan is het gebied namelijk genezen. Gemiddeld genomen houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan tenzij het je eerste lipfiller behandeling is, dan zien we vaak dat het volume sneller verdwijnt. Daarnaast is de duur van het effect afhankelijk van je huidtype en de gekozen type filler. In de maanden na de behandeling wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je het resultaat graag wilt behouden zien we je daarna graag bij ons terug!

Russian Method

Bij de Russian Method prikt de arts met micro injecties in het buitenste randje van je lippen, waardoor de lip meer gaat krullen en je een mooi plumping effect krijgt.

Classic Method

Bij de klassieke methode wordt de filler ook in het buitenste randje van je lippen geïnjecteerd. Er worden minder prikjes gegeven dan bij de Russian Method en per prikje wordt een grotere hoeveelheid filler geïnjecteerd.

Heart Shaped Lips

Bij deze techniek wordt de cupidoboog (hartvormige deel van de bovenlip) extra aangezet wat resulteert in hartvormige lippen.

Keyhole Method

Bij deze techniek wordt er een draadje gespannen strak over het midden van de onderlip om een kleine opening in het midden van boven-en onderlip te creëren.

Canule Method

Met deze techniek wordt de filler ingebracht met behulp van een canule. Dit is een stompe naald (zonder scherpe punt), waardoor de kans op zwelling en blauwe plekken klein is.

Iedere arts heeft zijn/haar eigen Signature Lippen. Bekijk onze Instagram pagina om de diverse signatures van onze artsen te bekijken of stuur ons een berichtje via Whatsapp, Instagram, Facebook of ons contactformulier voor meer informatie.

Behandeling: 15 min.

Type injectable: Hyaluronzuur filler

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Herhalingsadvies: 1 tot 2 keer per jaar een touch-up

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

De behandeling van lippen met een filler

Er zijn diverse methodes om een lipfiller te injecteren en lipvormen die de arts je vooraf kan toelichten. Tijdens je afspraak of consult bespreek je je wensen met de arts. Deze zal je adviseren over de hoeveelheid filler die nodig is om het gewenste effect te bereiken en welk merk filler daar het beste bij past. De vorm van je natuurlijke lippen is het belangrijkste uitgangspunt voor het beoogde resultaat. Elk paar lippen is anders, waardoor de mogelijkheden en de resultaten ook verschillend zijn.

Voorafgaand aan de behandeling geven we je een verdovende crème voor je lippen zodat de pijn tijdens de behandeling zo minimaal mogelijk is. Deze behandeling duurt ongeveer 15 tot 20 minuten.

nazorg

Waar moet ik op letten na de behandeling?

De behandeling van de lippen kent weinig bijwerkingen. Er kan sprake zijn van (lichte) zwelling. In sommige gevallen kun je last krijgen van blauwe plekken of een bloeduitstorting. Dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen. Ongeveer 5 uurtjes na de behandeling zijn de prikgaatjes in de huid dicht en mag je desgewenst weer make-up dragen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

We adviseren je om je lippen alleen te masseren na een behandeling indien je bobbeltjes voelt. Geef je lippen eerst de kans om te genezen, dit duurt 2 weken, en in vrijwel de meeste gevallen verdwijnen voelbare bobbeltjes dan vanzelf.

PRIJS

Wat kost een lippenbehandeling?

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid filler die geadviseerd wordt om het resultaat te verkrijgen wat past bij jouw wensen. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het merk filler waarvoor gekozen wordt. Je kunt hierbij zelf een voorkeur doorgeven of je laten adviseren door de arts. Het kostenplaatje zal vooraf met je worden besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

De merken waar wij mee werken zijn Juvéderm, Belotero, Stylage en MaiLi.

Juvéderm is verkrijgbaar in een hoeveelheid van 0,5 ml. en 1 ml. Belotero is verkrijgbaar in een hoeveelheid van 0,6 ml. en 1 ml. Stylage en MaiLi zijn uitsluitend verkrijgbaar per hele ml.

Nu vraag je je misschien af waarom dit zo is. Welnu de fillers zijn door de fabrikant in die hoeveelheden steriel verpakt en verzegeld.

Let op, wij plannen geen controles in na een behandeling met een lipfiller van 0,5 ml. Juvéderm of 0,6 ml. Belotero.

 

 

Russian Lips, Heart Shaped Lips, Natural Lips, Keyhole Lips of Canule techniek. Laat je informeren over de beste techniek voor jouw lippen.

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.