Afhangende mondhoeken

Afhangende mondhoeken noemen we ook wel ‘marionetlijnen’. Het zijn de lijnen die vanuit de mondhoek naar de kaaklijn lopen. Naarmate we ouder worden worden deze lijnen steeds meer uitgesproken. Gelukkig kunnen we marionetlijnen  verzachten met een filler.

marionetlijnen-3

Prijs filler marionetlijnen

MaiLi
130

Weer je vrolijke uitstraling terug

De marionetlijnen zijn de lijnen die vanuit de mondhoek naar de kaaklijn lopen. Ze laten onze mondhoeken afhangen en kunnen ons een strenge en ontevreden uitstraling geven.

Naarmate onze leeftijd vordert maakt onze huid minder collageen aan en verliezen we vet in ons gezicht. Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat marionetlijnen ontstaan. Gelukkig kunnen we deze lijnen eenvoudig verzachten met een fillerbehandeling waardoor je weer jouw vriendelijke uitstraling terug krijgt.

 

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het werkelijke eindresultaat is na twee weken te beoordelen, dan is het gebied genezen. Gemiddeld genomen houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan, afhankelijk van je huidtype en de gekozen type filler. In die periode wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je het resultaat graag wilt behouden zien we je dan graag bij ons terug!

Behandeling: 15 minuten

Type injectable: Hyaluronzuurfiller

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

De behandeling van afhangende mondhoeken

Tijdens je afspraak of consult bespreek je je wensen met de arts. De arts zal je adviseren over de hoeveelheid filler die nodig is om het gewenste effect te bereiken.

Desgewenst bieden we een verdovende crème aan waardoor je de prikjes nauwelijks zult voelen. Deze crème moet 10 minuten inwerken, geef het bij binnenkomst even aan als je er gebruik van wilt maken.

Tijdens de behandeling wordt de filler met een dun naaldje verdeeld in het gebied. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

nazorg

Waar moet ik op letten na de filler behandeling?

De behandeling van de marionetlijnen kent weinig bijwerkingen. Er kan soms sprake zijn van lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van een bloeduitstorting. Dit verdwijnt binnen een paar dagen. Ongeveer 5 uur na de behandeling zijn de prikgaatjes in de huid dicht en mag je desgewenst weer make-up dragen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

PRIJS

Wat kost een behandeling?

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig om het resultaat te verkrijgen wat past bij jouw wensen. De arts zal je hierover adviseren.

 

Een behandeling bij Dr Penny, daar kijk je naar uit!

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.