Liquid neuscorrectie met filler

Veel mensen zijn niet helemaal tevreden met hun neus. Stoor jij je aan een bobbeltje op je neus of wil je graag een optisch kleinere en gelifte neus?

neuscorrectie

Prijs liquid neuscorrectie

Neuscorrectie
Belotero
260

* bevat geen lidocaïne (verdovende vloeistof).

Weg met dat deukje in je neus

Veel mensen zijn niet helemaal tevreden met hun neus. Stoor jij je aan een bobbeltje op je neus of wil je graag een optisch kleinere en gelifte neus? Je kunt dan overwegen om je te laten opereren aan je neus, maar je kunt ook kiezen voor een minder ingrijpende behandeling, een liquid neuscorrectie.

Dit is overigens alleen mogelijk als je niet eerder bent geopereerd aan je neus. Na een neusoperatie bestaat het risico dat bloedvaatjes anders lopen en dit geeft een verhoogd risico op complicaties tijdens een filler behandeling van een neus.

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het werkelijke eindresultaat is na  twee weken te zien, dan is het gebied namelijk genezen. Gemiddeld houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan. In die periode wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je het resultaat graag wilt behouden zien we je dan graag bij ons terug!

Behandeling: 20 minuten

Type injectable: Hyaluronzuurfiller

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

Neuscorrectie met hyaluronzuur filler

Tijdens je afspraak of consult bespreek je je wensen met de arts. Voorafgaand aan de behandeling bieden we je een verdovende crème aan waardoor de pijn tijdens de behandeling minimaal is. Deze crème moet 10 minuten inwerken.

Tijdens de behandeling wordt de filler geïnjecteerd met een dunne naald en/of canule precies daar waar jouw neus gecorrigeerd mag worden. Dit kan de neuspeuteren zijn of de neuspunt. Daarnaast kan de neuspunt desgewenst worden gelift met een prikje Botox. Dit noemen we ook wel de Tinkerbell neuslippenplooi lift. De neuspunt kan hiermee tot maximaal 4 mm worden gelift.

nazorg

Waar moet ik op letten na de neuscorrectie behandeling?

De behandeling van de neus kent weinig bijwerkingen. Wel kan er soms sprake zijn van lichte zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van een bloeduitstorting. Dit verdwijnt binnen een paar dagen. Ongeveer 5 uurtjes na de behandeling zijn de prikgaatjes in de huid dicht en mag je desgewenst weer make-up dragen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

PRIJS

Wat kost een behandeling van de wangen met een filler?

We maken onderscheid tussen een grote- en kleine neuscorrectie. Een kleine correctie met filler (een enkel deukje opvullen) kost 220 euro.

Een uitgebreidere correctie met filler kost 260 euro. Bij deze uitgebreide correctie zit een gratis nabehandeling binnen 2/3 weken indien nodig.

Laat je vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden door onze artsen. Je kunt voor deze ingreep terecht bij Tiba of Nina.

Een behandeling bij Dr Penny, daar kijk je naar uit!

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.