Neuslippenplooi verzachten

Een diepe neuslippenplooi kan zorgen voor een vermoeide uitstraling. Gelukkig kunnen we hier wat aan doen! De neuslippenplooi kan worden opgevuld met een filler.

neuslippenplooi-2

Prijs neuslippenplooi filler

MaiLi
130

Weg met die vermoeide uitstraling!

Een diepe neuslippenplooi kan zorgen voor een vermoeide uitstraling. Gelukkig kunnen we hier wat aan doen!

Naarmate we ouder worden maakt onze huid minder collageen aan en verliezen we vet in ons gezicht. Onze neuslippenplooi zal hierdoor steeds meer uitgesproken worden.

De neuslippenplooi kan worden opgevuld met een filler. Soms adviseren wij hierbij om ook de jukbeenderen en/of wangen volume terug te geven, omdat dit een liftend effect heeft op de neuslippenplooi.

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het werkelijke eindresultaat is na  twee weken te zien, dan is het gebied namelijk genezen. Gemiddeld genomen houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan, afhankelijk van je huidtype en de gekozen type filler. In die periode wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je het resultaat graag wilt behouden zien we je dan graag terug!

Behandeling: 15 minuten

Type injectable: Hyaluronzuurfiller

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling van de neuslippenplooi

Tijdens je afspraak of consult bespreek je je wensen met de arts. Deze zal je adviseren over de hoeveelheid filler die nodig is om het gewenste effect te bereiken. Desgewenst bieden we een verdovende crème aan waardoor je de prikjes nauwelijks zult voelen. Deze crème moet 10 minuten inwerken, geef het bij binnenkomst even aan als je er gebruik van wilt maken.

Door middel van kleine prikjes met een dunne canule (naald zonder scherpe punt) wordt de filler verdeeld in het gebied. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

nazorg

Waar moet ik op letten na de behandeling?

De behandeling van de neuslippenplooi kent weinig bijwerkingen. Wel kan er soms sprake zijn van zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Vijf uur na de behandeling zijn de prikgaatjes in de huid dicht en mag je desgewenst weer make-up dragen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

PRIJS

Wat kost een behandeling?

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig om het resultaat te verkrijgen wat past bij jouw wensen. De arts zal je hierover adviseren. Je kunt hierbij zelf een voorkeur doorgeven of je laten adviseren door de arts.

 

Een behandeling bij Dr Penny, daar kijk je naar uit!

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.