Oorlellen volume teruggeven met een filler

Ben jij ook gek op het dragen van oorbellen? Dan kan het zijn dat je op latere leeftijd last krijgt van uitgerekte of verslapte oorlelletjes. Met een filler kunnen we het volume aan de oorlellen teruggeven.

oorlel-2

Prijs filler oorlellen

MaiLi
130

Herstel de vorm van je oorlellen!

Ben jij ook gek op oorbellen dragen? Dan kan het zijn dat je op latere leeftijd last krijgt van uitgerekte of verslapte oorlelletjes.

Dit is natuurlijk helemaal niet erg, maar als je het als storend ervaart dan kan er eenvoudig iets aan worden gedaan. Met een hyaluronzuur filler kunnen we jouw verslapte oorlelletjes weer hun volume teruggeven waardoor ze gelift worden en weer een jeugdige, volle uitstraling terug krijgen.

Het is een kortdurende en vrijwel pijnloze behandeling door de verdovende crème waarmee we vooraf de oorlelletjes insmeren. 

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het werkelijke eindresultaat is na  twee weken te beoordelen, dan is het gebied genezen. Gemiddeld genomen houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan, afhankelijk van je huidtype en de gekozen type filler. In die periode wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je het resultaat graag wilt behouden zien we je daarna graag bij ons terug!

Behandeling: 15 min.

Type injectable: Hyaluronzuurfiller

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Herhalingsadvies: 1 keer per jaar een touch-up

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling oorlellen met hyaluronzuur filler

Tijdens je afspraak of consult bespreek je je wensen met de arts. Deze zal je adviseren over de hoeveelheid filler die nodig is om het gewenste effect te bereiken. Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt de filler verdeeld in het gebied. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

nazorg

Waar moet ik op letten na de filler behandeling?

De behandeling van de oorlellen kent weinig bijwerkingen. Wel kan er soms sprake zijn van zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kan je last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

PRIJS

Wat kost het om oorlellen te behandelen met een filler?

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig om het resultaat te verkrijgen wat past bij jouw wensen. De arts zal je hierover adviseren en het kostenplaatje zal vooraf met je worden besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Een behandeling bij Dr Penny, daar kijk je naar uit!

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.