Traangootbehandeling

Het ‘geultje’ tussen de ooghoek en het bovenste gedeelte van de wang noemen we de traangoot. De bekende donkere kringen en wallen onder de ogen ontstaan door verlies van volume.

traangootjes-2

Prijs filler traangootjes

MaiLi
250

Weg met donkere kringen en wallen!

Het ‘geultje’ tussen de ooghoek en het bovenste gedeelte van de wang noemen we de traangoot. De bekende donkere kringen en wallen onder de ogen ontstaan door verlies van volume. Ook kun je merken dat er rimpels onder de ogen ontstaan. Door de traangootjes op te vullen met een speciale hyaluronzuur filler verdwijnt de schaduw onder de ogen, met als resultaat een uitgeruste blik!

HET RESULTAAT

Wat mag ik verwachten van het resultaat?

Het effect van een filler is direct zichtbaar. Het  eindresultaat is na  twee weken te zien, dan is het gebied genezen. Gemiddeld houdt het effect van deze behandeling 6 tot 9 maanden aan. In die periode wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je het resultaat graag wilt behouden, kom je daarna bij ons terug!

Als je merkt dat het volume al iets terugloopt, maar dat je nog niet toe bent aan een volledig nieuwe behandeling dan zou een top-up behandeling eventueel een oplossing voor je kunnen zijn.

Behandeling: 20 minuten

Type injectable: Hyaluronzuurfiller

Resultaat: Direct zichtbaar (na 2 weken optimaal)

Herhalingsadvies: 1 keer per jaar een touch-up

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

Behandeling van de traangootjes

Tijdens je afspraak of consult bespreek je je wensen met de arts. Deze zal je adviseren over de hoeveelheid filler die nodig is om het gewenste effect te bereiken.

Desgewenst bieden we een verdovende crème aan waardoor je de behandeling nauwelijks zult voelen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is deze behandeling niet pijnlijk.

Met een dun naaldje wordt een klein prikje gegeven halverwege de wang om een opening te maken in de huid. Alleen hiervoor wordt een naaldje gebruikt, de rest van de behandeling voeren we uit met een canule. Er komt dus geen naald in de buurt van je ogen. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

nazorg

Waar moet ik op letten na de behandeling?

De behandeling van de traangootjes kent weinig bijwerkingen. Wel kan er soms sprake zijn van zwelling en wat rode plekken. In een enkel geval kun je last krijgen van blauwe plekken. Deze verdwijnen binnen een paar dagen. Vijf uurtjes na de behandeling zijn de prikgaatjes in de huid dicht en mag je desgewenst weer make-up dragen. Na de behandeling kun je direct weer verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

PRIJS

Wat kost het om de traangootjes te behandelen?

Een behandeling van je traangootjes is bij ons mogelijk voor 250 euro.

De traangootjes behandelen wij met een hyaluronzuur filler van MaiLi. Deze filler beschikt over een veiligheidscertificaat (CE keurmerk) en tevens een FDA keurmerk. Je wordt behandeld met 1 ml, verdeeld over links en rechts.

Heb jij je traangootjes al eens eerder laten behandelen met een filler, en komen de kringen onder jouw ogen langzaam weer tevoorschijn? Dan is een een touch up behandeling een goede oplossing voor jou. We gebruiken dan een kleinere hoeveelheid filler om je weer een frisse blik te geven. Onze artsen kunnen je hier perfect over adviseren als je bij ons bent.

 

 

Bij een uitgeruste uitstraling hoort een frisse oogopslag.

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.