Profhilo

Wil je de kwaliteit van je huid verbeteren of een boost geven? Stimuleer de aanmaak van collageen en elastine met een Profhilo behandeling. Zo zorgt je ervoor dat jouw huid er gezonder en stralender uitziet.

profhilo

Prijs Profhilo behandeling

200

Geef je huid een boost met Profhilo

Wil je de kwaliteit van je huid verbeteren of je huid een boost geven? Een behandeling met Profhilo zorgt ervoor dat jouw huid er gezonder en stralender uitziet.

Profhilo is geen filler maar een 100% hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen! Collageen zorgt voor de stevigheid van de huid en elastine voor de elasticiteit van de huid.

Door middel van enkele prikjes wordt het hyaluronzuur in de huid gebracht waarna het zich verspreid onder de huid van je gezicht. Je huid gaat er, zoals gezegd, gezonder uitzien:

  • Je huid wordt steviger
  • Er ontstaat een frisse glow op je gezicht
  • Je huid gehydrateerd en voelt soepeler aan
  • Fijne lijntjes verminderen
  • Je hebt minder last van roodheid

Leuk om te weten: het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling.

Uit ervaring kunnen we je zeggen, de resultaten liegen er niet om!

HET RESULTAAT

Hoe ziet een Profhilo behandeling eruit?

Gemiddeld genomen zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig met tussenpozen van een maand. Resultaat is niet direct na je eerste behandeling zichtbaar omdat je huid eerst aan het werk gezet wordt door het hyaluronzuur. Vanaf 6 weken na je eerste behandeling ga je resultaat zien.

Het resultaat van deze kuur houdt gemiddeld 6 tot 9 maanden aan, afhankelijk van de conditie van je huid. Wij adviseren je om 1 tot 2 keer per jaar een losse behandeling te plannen voor het onderhoud, zodat je huid die frisse glow blijft behouden.

Behandeling: 15 minuten

Type injectable: 100% puur hyaluronzuur

Resultaat: Na +- 6 weken (na 2e herhaling optimaal)

Herhalingsadvies: 1 tot 2 keer per jaar

Effect: Gemiddeld 6 tot 9 maanden

OVER DE BEHANDELING

Is Profhilo geschikt voor mijn huid?

Vanaf je 30e levensjaar maakt je huid minder collageen en elastine aan, met als gevolg huidveroudering. Met een Profhilo behandeling kun je huidveroudering tegengaan en kun je de (huidverouderings)klok als het ware een aantal jaren terug zetten. Deze behandeling is anders dan een fillerbehandeling, omdat het product de huid niet opvult. Profhilo verstevigd de huid, je blijft er volledig natuurlijk uitzien!

Tijdens de behandeling wordt er 2 ml Profhilo hyaluronzuur geïnjecteerd op 10 verschillende punten in het gezicht. De gel verspreidt zich onderhuids waardoor alle plaatsen in het gezicht worden bereikt. De vloeistof is lichtelijk gevoelig in de huid tijdens het injecteren, maar een verdoving is niet nodig. Na 15 tot 20 minuten ben je klaar. Soms zie je kleine rode plekjes op de plaatsen waar geprikt is. Het kan ook aanvoelen als een bultje. Dit verdwijnt vanzelf na korte tijd.

nazorg

Profhilo huidverzorging voor thuis

Ter ondersteuning van je Profhilo behandelingen adviseren wij je om gebruik te maken van de Profhilo Haenkenium crème. Deze anti-aging crème zit boordevol hyaluronzuur, net als je injectable behandeling van Profhilo.

Naarmate we ouder worden verliest onze huid vocht. Hierdoor wordt huidveroudering duidelijk zichtbaar. De eigenschap van hyaluronzuur is dat het vocht vasthoudt, waardoor de vochtbalans in de huid wordt hersteld. Daarnaast versterkt deze crème de huidbarrière. Een gezonde huidbarrière voelt zacht aan en ziet er jonger uit.

Profhilo Haenkenium:

  • verbetert de huidhydratatie
  • herstelt de huidbarrière
  • vermindert huidirritatie en roodheid
  • beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf
  • vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering

Prijs, 50 ml. €45

PRIJS

Wat kost een Profhilo behandeling?

Een Profhilo behandeling kost bij ons €200. Dit is de prijs per behandeling. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld genomen 2 tot hooguit 3 behandelingen nodig met tussenpozen van een maand.

 

Profhilo heeft in 2016 bij de Aesthetic Awards de prijs voor meest innovatieve product van het jaar gewonnen.

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze Profhilo behandeling.

ANDEREN BEKEKEN OOK

Sorry er zijn geen behandelingen gevonden