Filler oplossen met hyalase

Als je niet tevreden bent met het resultaat van een behandeling met hyaluronzuur, kan dit met een hyalase behandeling worden opgelost met een speciale vloeistof.

fillers

Prijs filler oplossen

125

Het resultaat iets te heftig?

Als je niet tevreden bent met het resultaat van een behandeling met een hyaluronzuurfiller omdat het resultaat bijvoorbeeld toch iets heftiger is dan je had verwacht, is het fijn te weten dat deze filler altijd kan worden opgelost met een speciale vloeistof. We noemen dit een hyalase behandeling.

HET RESULTAAT

Zie ik direct resultaat?

De fillers waarmee wij werken kunnen altijd worden opgelost door middel van een zogenaamde hyalase behandeling. We gebruiken hiervoor een  speciale vloeistof, genaamd Hyason. Dit kan gericht worden geïnjecteerd in het gebied waar de filler zich bevindt waardoor het hyaluronzuur versneld door het lichaam wordt afgebroken. Het effect is binnen een paar dagen zichtbaar!

Behandeling: 15 min.

Type injectable: Hyason

Resultaat: Na enkele dagen

Effect: Permanent

OVER DE BEHANDELING

Filler oplossen met Hyason

In een hyaluronzuurfiller zit een chemische toevoeging. Deze toevoeging zorgt ervoor dat de hyaluronzuur ketens aan elkaar worden verbonden met het gevolg dat de filler niet gelijk na injectie wordt afgebroken door het lichaam. Hyaluronzuur is namelijk gewoon een lichaamseigen stof! Wil je juist wel dat de filler wordt afgebroken dan bestaat er een enzym, met de naam Hyason), dat de hyaluronzuur moleculen kan oplossen. Deze reactie wordt hyaluronidase genoemd.

Denk na een fillerbehandeling niet te snel aan een hyalase behandeling als je het resultaat iets heftiger vindt dan je had verwacht. Het gebied heeft namelijk minimaal twee weken tijd nodig om te herstellen en tot die tijd kan er zwelling aanwezig zijn waardoor het resultaat heftiger kan lijken dan het uiteindelijke resultaat zal zijn.

Je bent bij ons altijd welkom voor een hyalase behandeling. Ook als je behandeld bent met een filler in een andere kliniek. Soms is het beter om oude fillers op te lossen en met een nieuw ‘canvas’ te starten.

PRIJS

Wat kost een hyalase behandeling?

Een hyalase behandeling kost bij ons €130 per behandeling.

 

Een hyaluronzuurfiller kan altijd worden opgelost, ook als je behandeld bent in een andere kliniek ben je welkom bij ons.

Boek online eenvoudig jouw afspraak in of loop eens bij ons binnen om de fijne sfeer te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.

Sorry er zijn geen behandelingen gevonden