Behandelen tegen overmatig zweten

Heb jij last van overmatig transpireren? In medische termen noemen we overmatig zweten, hyperhydrosis. We kunnen de zweetklieren van de oksels behandelen waardoor ze stoppen met de productie van zweet.

fillers

Prijs overmatig transpireren

Stop the excessive production of sweat!

Wanneer jij last hebt van overmatig transpireren begrijpen wij dat dit een vervelend probleem is wat je kan belemmeren in je dagelijks leven. Deze aandoening komt bij zowel mannen als vrouwen voor. Gelukkig bestaat er een oplossing! We kunnen de zweetklieren van de oksels behandelen waardoor ze stoppen met de productie van zweet.

THE RESULT

When result after treatment of excessive perspiration?

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben jij altijd welkom voor een controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van een behandeling zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna zien we je graag weer terug voor een herhaalbehandeling.

Treatment: 20 min.

Type injectable: Botuline toxine

Result: After 2 weeks optimal

Repeat advice: 3 times a year

Effect: Average of 3 to 4 months

ABOUT THE TREATMENT

Behandeling overmatig transpireren

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek volgt een kort gesprek met de arts. Daarna begint de behandeling. De huid zal worden verdoofd met een verdovende crème. De arts zal met een wit potlood de huid aftekenen om de plek van injectie te bepalen. Met een dun naaldje wordt er in het gebied van de oksel geïnjecteerd. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten en is vrijwel pijnloos.

aftercare

Waar moet ik op letten na de behandeling tegen zweten?

Direct na de behandeling kun je kleine bultjes zien of kan de injectieplek kort rood zien door de geïnjecteerde vloeistof. Deze verdwijnen normaal binnen 15 minuten na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling je activiteiten hervatten. Nazorg van een behandeling is niet nodig.

However, we advise against intense exercise and visits to the sauna or solarium in the first 24 hours after treatment. The effect will slowly take effect within 2 to 3 days and is maximum after 14 days.

PRICE

Wat kost het om overmatig zweten te behandelen?

Deze behandeling kost bij ons 500 euro.

 

Meer dan 15 jaar de meest effectieve beauty behandeling: veilig en voorspelbaar.

Simply book your appointment online or walk in to feel the nice atmosphere and get information about our treatments.