Traptox bij Dr. Penny

screenshot 2024 01 15 151303

Prijs Traptox

Traptox
150

Traptox

Met Traptox bedoelen we spierverslappers voor je monnikskapspier, de spier boven op je rug die je schouders beweegt. Vaak ontstaat daar spanning door een verkeerde houding, stress of te lang zitten, wat kan leiden tot hoofdpijn en nekpijn. Traptox ontspant je nek en rug bijna meteen. Ontspan!

THE RESULT

What can I expect from the result?

Het effect van Traptox is niet onmiddellijk zichtbaar. Het uiteindelijke resultaat is na twee weken te zien en te voelen. Gemiddeld duurt het effect van deze behandeling 3 tot 6 maanden. Als je het resultaat wilt behouden, zien we je graag terug!

Treatment: 15 min.

Type injectable: Botuline Toxine

Result: Immediately visible (after 2 weeks optimal)

Effect: Gemiddeld 3 tot 6 maanden

ABOUT THE TREATMENT

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Tijdens je afspraak of consultatie bespreek je je wensen met de arts. Indien gewenst, bieden wij een verdovende crème aan zodat je de prikken nauwelijks voelt. Deze crème moet 10 minuten inwerken, dus laat het ons bij aankomst weten als je hiervan gebruik wilt maken. De Botox wordt in het gebied verdeeld door middel van kleine prikjes met een dunne naald. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

aftercare

Nazorg traptox

De behandeling heeft weinig bijwerkingen. Na de behandeling kun je meteen je dagelijkse activiteiten hervatten. Wacht minstens 48 uur na de behandeling voordat je gaat sporten en vermijd de sauna of zonnebank de eerste 2 weken. Wees ook voorzichtig met de zon en breng zonnebrandcrème aan!

PRICE

Wat kost Traptox?

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid die nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. De arts zal je hierover adviseren. De kosten worden van tevoren met je besproken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Bij Dr. Penny wordt elke injectable behandeling een beleving waar je naar uitkijkt

Boek online heel eenvoudig jouw afspraak of loop eens bij ons binnen om de fijne vibe te voelen en informatie in te winnen over onze behandelingen.