Huisregels van onze kliniek

Behandel onze medewerkers/medebezoekers met respect. Schelden, schreeuwen, dreigen en/of beledigende-/kleinerende-/discrimineerde uitlatingen worden niet getolereerd.

Legitimeren

Ter bescherming van jouw persoonsgegevens en om identiteitsfraude te voorkomen, vragen wij onze cliënten voorafgaand aan elke afspraak zich te legitimeren bij de receptie. Wij verzoeken je vriendelijk, indien je een afspraak hebt, bij binnenkomst jouw legitimatie gereed te houden.

Drank, drugs en etenswaren

Wegens gezondheids- en hygiëne redenen is het verboden om in de klinieken te roken, drugs te gebruiken en/of alcohol/etenswaren te nuttigen.

Dieren

Dieren zijn vanwege hygiëne redenen en overlast niet toegestaan in onze klinieken.

Inschrijfformulier

Na het maken van je afspraak ontvang je van ons per mail een medische vragenlijst. Het is van belang voor de behandeling, dat je alle vragen naar waarheid beantwoordt.

Onder invloed en behandeling

Indien je onder invloed bent van drank en/of verdovende middelen, kan de behandeling niet worden uitgevoerd.

Cosmetische / chirurgische behandelingen vanaf 18 jaar

De behandelingen die in onze klinieken worden uitgevoerd zijn uitsluitend bestemd voor personen die de gerechtigde leeftijd hebben bereikt van 18 jaar of ouder.

Kinderen in de kliniek

Houd er rekening mee dat er geen toezicht kan worden gehouden op meegebrachte kinderen. Tevens willen wij je erop attenderen dat de behandelingen in onze klinieken medisch zijn en door jonge kinderen als schokkend kunnen worden ervaren.

Eigendommen & afval

Wij verzoeken je vriendelijk je eigendommen en afval met je mee te nemen, of in de daarvoor bestemde afvalbakken te deponeren. Dr Penny houdt zich niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van jouw eigendommen.

Afspraak volgorde

Wij werken op afspraak. Onze cliënten zullen dan ook op volgorde van afspraak en niet op volgorde van binnenkomst worden geholpen.

Respect

Behandel onze medewerkers / medebezoekers met respect. Schelden, schreeuwen, dreigen en/of beledigende- / kleinerende- / discriminerende uitlatingen worden niet getolereerd.

Te laat

Indien je te laat bent voor jouw afspraak, kunnen wij niet garanderen dat de afspraak door kan gaan. Informeer hiervoor bij de receptie. Indien de afspraak niet meer mogelijk is, kan er samen met jou een andere afspraak worden ingepland.

2-uurs policy

Dr Penny hanteert een 2 uurs policy. Indien je jouw afspraak niet na kunt komen, dien je deze tenminste 2 uur van tevoren, te annuleren/verzetten. Dit kan middels de link in de bevestiging die je van ons per mail hebt ontvangen. Mocht het voorkomen dat je meerdere keren zonder bericht te laat of helemaal niet op jouw afspraak verschijnt, bestaat de kans dat de behandelaar je toegang tot de kliniek ontzegt.

Uitloop

Het is mogelijk dat onze spreekuren onverhoopt uitlopen. Dr Penny houdt zich niet verantwoordelijk voor de eventuele gemaakte kosten ten gevolge van de uitloop. Meldt het alsjeblieft bij de receptie, indien je vanwege de uitloop, jouw afspraak wenst te annuleren/verzetten.