Kwaliteit en veiligheid

Dr Penny gaat over topproducten, superscherpe prijzen en een fijne, laagdrempelige sfeer. Als kliniek nemen we genoegen met een lagere marge per behandeling dan veel andere klinieken zonder in te boeten op kwaliteit en resultaat!

Kwaliteit en veiligheid altijd op de eerste plaats

Bij Dr Penny staat kwaliteit en veiligheid van jouw behandeling altijd op de eerste plaats. Daarom volgt Dr Penny de richtlijnen en aanbevelingen van een groot aantal toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland: de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de American Society of Plastic Surgeons (ASPS).

Daarnaast voert Dr Penny het keurmerk Onder de Aandacht (ODA), en voldoet daarmee aan aanvullende, strengere eisen op het gebied van klanttevredenheid.

nvpc

NVPC

De Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) is de toonaangevende instelling in Nederland op het gebied van cosmetische chirurgie en cosmetische geneeskunde. Daarom hanteert Dr Penny in de keuze van de gebruikte middelen en de toegepaste behandelingen, de richtlijnen van de NVPC. Er worden geen permanente fillers gebruikt en er is altijd een plastisch chirurg bereikbaar voor vragen of bij complicaties. Jij en Dr Penny zijn op die manier verzekerd van een verantwoorde werkwijze.

asps logo

ASPS

De American Society of Plastic Surgeons (ASPS) is wereldwijd de meest gezaghebbende organisatie op het gebied van injectables. Omdat de cosmetische geneeskunde in de Verenigde Staten zich nu eenmaal sneller ontwikkelt dan in Nederland, volgt Dr Penny de richtlijnen van de ASPS. Zo weet je dat Dr Penny bij de tijd is!

oda

Keurmerk voor veiligheid en betrouwbaarheid

Het bewaken en verbeteren van alle vormen van kwaliteit binnen Dr Penny is een continue proces. Dr Penny heeft hoge veiligheid en betrouwbaarheid standaarden geformuleerd en volgens vaste protocollen wordt onze kwaliteit doorlopend geëvalueerd. Op deze wijze garanderen wij de hoogst mogelijke kwalitatieve dienstverlening en behandeling voor de klant.

Het leveren van optimale veiligheid en betrouwbaarheid heeft voor Dr Penny de hoogste prioriteit. Daar hebben wij onze interne procedures en protocollen voor. Het keurmerk Onder De Aandacht (ODA) is de garantie dat jij in vertrouwde en deskundige handen bent. De garantie voor jou als klant houdt het volgende in:

  • Cosmetisch artsen zijn BIG-geregistreerd.
  • Alle behandelingen worden uitgevoerd volgens de regelgeving van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC) en de American Association of Plastic Surgeons (ASPS).
  • Bij klachten of complicaties is een cosmetisch arts of plastisch chirurg bereikbaar.
  • Alle behandelingen worden uitgevoerd met kwaliteitsproducten.
  • Klanttevredenheid wordt gemonitord.
  • Medisch dossier wordt bijgehouden.
  • Er is een onafhankelijke klachtencommissie.

Salons en klinieken met dit keurmerk tonen voortdurend aan dat de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid op hoog niveau staan en dat deze minimaal voldoen aan de eisen die voor salons en klinieken gelden. Tevens voldoen de salons en klinieken die het keurmerk van de ODA dragen ook aan additionele eisen van klanttevredenheid, staan garant voor een snelle en adequate behandeling en afhandeling van klachten. Kortom, je merkt aan alles dat je bij salons en klinieken met het keurmerk van de ODA in vertrouwde handen bent.