Dr. Penny — Amsterdam

Je vindt ons in Amsterdam in het prachtige monumentale stoomgemaal in Oud Zuid wat vroeger diende om het Vondelpark en Willemspark droog te houden. Gelegen direct naast de Gastrobar van Ron Blaauw.

Contact Dr. Penny Amsterdam

Amstelveenseweg 115
1075 VX Amsterdam
Tel. +31 (0)20 280 13 72
info@drpenny.nl

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Vragen? Stuur ons een bericht.

Voor vragen kan je van maandag tot en met vrijdag (10.00 - 17.00 uur) via WhatsApp terecht. Ook kun je ons altijd een berichtje sturen via onze socials. Het plannen van een afspraak is eenvoudig met onze online agenda. Heb je een klacht? Dan kun je die hier indienen.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
86c6cc6a 1ea3 401b 988c 2184f43cdf3e

Amsterdam Oud Zuid

Je vindt ons in Amsterdam in het prachtige monumentale stoomgemaal in Oud Zuid wat vroeger diende om het Vondelpark en Willemspark droog te houden. Gelegen direct naast de Gastrobar van Ron Blaauw.

Parkeren

Parkeren kan in de directe omgeving. Aan de Amstelveenseweg is soms een plekje te vinden. En je kunt het zeker ook proberen in de Sophialaan of de Saxen-Weimarlaan. Deze straten liggen op enkele minuten loopafstand van Dr Penny.

Openbaar vervoer

Als je met de trein naar Centraal Station Amsterdam reist, neem je tram 2 (21 minuten) en stap je uit bij halte Zeilstraat. Vanaf daar loop je in 2 minuten naar Dr Penny Amsterdam.

Een andere optie is door Metro 52 te nemen naar Zuid en vanaf daar kun je met bus 15 uitstappen bij halte Zeilstraat, en loop je in 2 minuten naar onze locatie in Amsterdam.

Onze specialisten in Amsterdam

Onze cosmetisch artsen in Amsterdam staan klaar om je te helpen. Onze artsen zijn gespecialiseerd in injectbles, zoals botox, fillers en Profhilo

In onze vestiging in Amsterdam kun je terecht bij Jackie Asmar.

Fillers Amsterdam

Op zoek naar de beste filler behandelingen in Amsterdam? Bij Dr. Penny ben je aan het juiste adres! Onze ervaren cosmetisch artsen gebruiken de nieuwste technieken om u een stralende en jeugdige uitstraling te geven. Of je nu fijne lijntjes wilt verminderen, volume wilt toevoegen of jouw huid wilt verjongen, wij bieden de beste fillers voor elk huidtype en elke behoefte. Maak nu een afspraak en ervaar zelf het verschil bij Dr. Penny in Amsterdam!