Juvéderm fillers

Juvéderm vult het hyaluronzuur aan, wat van nature in onze huid aanwezig is. Hyaluronzuur neemt in hoeveelheid af naarmate we ouder worden.

Portrait smiling middle aged woman with the closed eyes
juvederm

Hyaluronzuurfillers van Juvéderm

Juvéderm vult het natuurlijk hyaluronzuur aan, wat van nature in onze huid aanwezig is. Hyaluronzuur neemt in hoeveelheid af naarmate we ouder worden. De filler bestaat uit een gel die kleine kussentjes vormt in de huid, waardoor oneffenheden worden opgevuld. We kunnen Juvéderm fillers voor veel verschillende behandelingen inzetten, bijvoorbeeld het verbeteren van rimpels, de Liquid facelift, het opvullen van lippen en het verwijderen van wallen onder de ogen.

De geschiedenis van Juvéderm

De basis voor Juvéderm werd al in 1934 gelegd, toen medische onderzoekers de hydraterende werking van hyaluronzuur ontdekten. Zestig jaar later werd hyaluronzuur ingezet bij cosmetische behandelingen. In 1966 werd hyaluronzuur voor het eerst gebruikt als huidfiller. Juvéderm is ontwikkeld door het Amerikaanse farmaceutische bedrijf Allergan.
573EB7CF-9135-4E36-BF91-1BEDCEC3D791

Varianten van Juvéderm

Juvéderm beschikt over diverse varianten fillers waardoor we deze breed inzetbare filler bij verschillende behandelingen kunnen toepassen.

Juvéderm Ultra Smile: Effect 6 tot 12 maanden.
Voor de behandeling van lippen.
(150 euro per 0,55 ml)

Juvéderm Ultra 3: Effect tot 12 maanden.
Voor de behandeling van lippen.
(190 euro per ml.)

Juvéderm Ultra 4: Effect tot 12 maanden.
Voor de behandeling van diepe plooien.
(190 per ml.)

Het verschil tussen Juvéderm en Belotero

Belotero en Juvéderm zijn beide fillers op basis van hyaluronzuur, bedoeld om ons nog mooier te maken dan we al zijn:) Beide merken zijn goedgekeurd door de Food and Drug Administration in Amerika. Voor Juvéderm was dit in 2006 en voor Belotero gebeurde dit in 2011.

Belotero en Juvéderm beschikken over diverse varianten waarmee verschillende gebieden kunnen worden behandeld. Zo gebruiken we dunne varianten voor de behandeling van fijne lijntjes en traangootjes. Deze fillers worden oppervlakkig in de huid geïnjecteerd. Stevige varianten worden gebruikt voor bijvoorbeeld het accentueren van jukbeenderen, kaak en kin. Deze fillers worden dieper in de huid geïnjecteerd.

In de basis zijn Belotero en Juvéderm dus hetzelfde.  Belotero beschikt over fillers mét een toevoeging van lidocaïne én fillers zonder toegevoegde lidocaïne. Lidocaïne is een verdovingsvloeistof. Fillers van Juvéderm bevatten echter allemaal een toevoeging van lidocaïne. Mensen met een allergie voor lidocaïne zijn daardoor aangewezen op het merk Belotero.

 

Effect van een Belotero filler is gemiddeld 6 tot 9 maanden zichtbaar. Afhankelijk van het type-en de hoeveelheid filler. Uitzonderingen hierop zijn mogelijk!

Effect van een Juvéderm filler is gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Afhankelijk van het type- en de hoeveelheid filler. Uitzonderingen hierop zijn mogelijk!

In deze periode wordt de filler langzaam door het lichaam afgebroken. Soms is een herhaalbehandeling nodig om het gewenste eindresultaat te behalen. Wij adviseren een tijdige touch up behandeling om een jojo-effect te voorkomen. Als de filler niet volledig is afgebroken is er namelijk minder product nodig tijdens je herhaalbehandeling.
Meer weten over Belotero? Klik hier